حسین باغگلی، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در چهل و ششمین نشست کمیسیون اجتماعی و فرهنگی مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران که در هتل همای ۱ مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ظرفیتهای خوبی در اقصی نقاط کشور وجود دارد و اشتراکات خوبی وجود دارد که اگر اینها را به اشتراک بگذاریم میتوانیم خدمات اجتماعی و فرهنگی را در اختیار مردم قرار دهیم.
وی افزود: امیدواریم طی امروز و فردا زمینه مناسب را فراهم کنیم تا بهترین توشه را از این جلسات برداشت کنیم.
چهل و ششمین نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران به میزبانی شهرداری مشهد در دوم و سوم خردادماه طی دو روز متوالی برگزار خواهد شد.
این گردهمایی طی دو روز متوالی در روزهای دوم و سوم خرداد ماه سال جاری با هدف بررسی برنامههای کمیسیون در سال۱۴۰۱و انتقال تجربیات مدیریت شهری در حوزههای فرهنگی و اجتماعی میزبان کارشناسان و صاحب نظران حوزه شهری است.
شهردار مشهد: در شهر مشهد به مثلث خادم، زائر و مجاور اعتقاد داریم
سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد در چهل و ششمین نشست کمیسیون اجتماعی و فرهنگی مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در مشهد گفت: ما در دوره ششم به این مثلث خادم، زایر و مجاور اعتقاد داریم و معتقدیم در مشهد باید صفات امام را به شهر تسری دهیم.
وی اظهار کرد: مشهد یک روستا نبوده که تبدیل به شهر شود یا ویژگی خاص جغرافیایی همچون قرار گرفتن در کنار یک چشمه و رود نداشت همچنین مشهد یک نقطه اقتصادی نیز نبوده که تبدیل به شهر شود بلکه یک باغ خصوصی بود که ۱۲۰۰ سال قبل بعد از دفن پیکر مطهر امام هشتم جمعیت پذیر شد و گوی سبقت را از سایر شهرهای اطراف برده است.
وی با اشاره به اینکه اینجا شهر امام رضا (ع) است، افزود: برخی حرم امام رضا (ع) را به گیتها محدود میکنند که اینگونه نیست، زیرا تمام مشهد حرم شهر و الگوی زندگی و سبک زندگی نیز خادم، زائر و مجاور است.
شهردار مشهد بیان کرد: از زمانی که فرد وارد شهر مشهد میشود تا هنگامی که به خانه بازمیگردد، زایر امام رضا (ع) است و واژه زایر شان بیشتری از واژه گردشگر دارد. خادم بودن نیز فقط به دربان و کفشدار خلاصه نمیشود، هرکس به زائر و مجاور امام هشتم خدمت کند، خادم است.
ارجائی خاطرنشان کرد: ما در دوره ششم به این مثلث خادم، زایر و مجاور اعتقاد داریم و معتقدیم در مشهد باید صفات امام را به شهر تسری دهیم.