جمصا | جریان مدیریت صادرات و اقتصاد
دسته
جمصا | جریان مدیریت صادرات و اقتصاد

موانع و مشکلات گمرک با کار کارشناسی رفع شود

«جمصا» جریان مدیریت صادرات و اقتصاد به نقل از ایرنا: موانع و مشکلات گمرک با کار کارشناسی رفع شود

خلاصه خبر:

آیت‌الله محامی، امام جمعه زاهدان، تأکید کرد که برای توسعه و کاهش فاصله استان سیستان و بلوچستان با سایر استان‌ها، نیاز به حرکت جهادی و کار کارشناسی برای رفع موانع گمرکی وجود دارد. وی همچنین بر اهمیت زیرساخت‌ها و تعامل برد-برد با کشورهای همسایه تأکید کرد.

نکات کلیدی خبر:

  1. رشد صادرات:
    • صادرات استان ۷ تا ۱۰ درصد رشد داشته است، اما این رشد برای کاهش فاصله با سایر استان‌ها کافی نیست.
  2. اهمیت گمرک:
    • گمرک یکی از بخش‌های کلیدی برای توسعه استان است و باید با کار کارشناسی موانع آن شناسایی و رفع شود.
  3. زیرساخت‌ها:
    • توسعه زیرساخت‌های گمرکی برای رشد اقتصادی و بهبود بازارچه‌های مرزی ضروری است.
  4. تعامل منطقه‌ای:
    • بهبود وضعیت گمرک می‌تواند به تعامل اقتصادی سودمند با کشورهای همسایه مانند پاکستان و افغانستان کمک کند.

نتیجه‌گیری:
کار کارشناسی و توجه به زیرساخت‌ها می‌تواند نقش مؤثری در توسعه صادرات و بهبود شرایط اقتصادی سیستان و بلوچستان ایفا کند و موجب تعامل اقتصادی بهتر با کشورهای منطقه شود.

مشروح خبر: به گزارش روز جمعه خبرنگار «جمصا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، آیت‌الله محامی در دیدار ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان بیان کرد: گزارش‌ ارائه شده رشد هفت تا ۱۰ درصدی صادرات را نشان می دهد که یک روند رشد طبیعی است و اگر ما قصد دنبال کردن این روند رشد طبیعی را داشته باشیم با وجود عقب ماندگی کنونی خود در بیشتر شاخص‌های توسعه نسبت‌ به استان‌های دیگر پس نمی‌توانیم فاصله خود را کاهش دهیم و البته برخی استان‌ها نیز شتاب رشد بیشتری دارند و فاصله ما بیشتر از گذشته خواهد شد و ما زمانی می‌توانیم این فاصله را کم کنیم که یک حرکت جهادی و شبانه روزی مضاعف داشته باشیم.

وی افزود: در این جهت یک بخش مهم که بر سایر بخش‌های سیستان و بلوچستان نیز تاثیر می‌گذارد کار گمرگ بوده هر چند که در مواردی با دردسر و ریسک‌پذیری همراه است اما تا این اتفاق رخ ندهد چهره استان عوض نخواهد شد.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: شما به عنوان نیروی متخصص در تلاش هستید و باید با انجام کار کارشناسی گره‌ها و موانع مسیر پیش رو را پیدا کنید و روی آن متمرکز شوید و به ما نیز منتقل کنید تا بتوانیم در جلسات با مسئولان‌ مختلف کشوری مورد پیگیری قرار دهیم و به تدریج موانع را کمتر کنیم.

وی گفت: قطعا حل همه مشکلات دست شما نیست و یک سوی مساله در مرکز کشور است اما ما باید در حد خودمان تلاش و مطالبه داشته باشیم و بخشی از کار تهیه فهرست مهمترین گره ها و موانع بوده و اگر کاری از بنده هم بر بیاید آماده خدمتگزاری هستم.

آیت الله محامی اظهار کرد: در این فضا آن چه باید مدنظر شما قرار گیرد مصلحت مردم و نظام اسلامی است که مصلحت نظام هم در مصلحت مردم است و اینگونه نیست که دولت و نظام در یک سمت و مردم در سمت دیگر باشند.

وی تصریح کرد: نکته دیگر توجه به فراهم ساختن زیرساخت‌هاست و اگر در مورد توسعه استان صحبت می شود و مورد رهبر معظم انقلاب است باز بخشی از کار به شما بر می گردد و باید پا به پای توسعه امکانات در اختیار شما قرار بگیرد تا شما بتوانید در جهت زیر ساختی رشد داشته باشید و باید بدون نا امیدی رو به جلو حرکت کنید.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: امیدواریم که با لطف خدا و تلاش‌های همه مسوولان استان طی سال های دیگر شاهد رشد بسیار بیشتری باشیم و وضعیت بازارچه‌های مرزی بهبود داشته باشد و اگر بتوانیم در گمرک رفع مشکل کرده و بستر سازی کنیم فضای مناسبی برای توصعه صادرات و واردات ایجاد می شود و از این توسعه هم ما و هم کشور های همسایه چون پاکستان و افغانستان سود می برند و در واقع یک تعامل برد، برد است.

بروزترین اخبار جریان صادرات و اقتصاد ایران  را در جمصا دنبال کنید.

لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « موانع و مشکلات گمرک با کار کارشناسی رفع شود » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.

( جمصا – جریان مدیریت صادرات و اقتصاد ایران)

نوشته های مرتبط

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *